Voorlopige teamindeling 2020-2021 en Toelichting (update)

De jeugdcommissie en de technische commissie van de dames- en herenlijn hebben een VOORLOPIGE teamindeling voor het seizoen 2020/2021 gemaakt. Ook wordt een voorlopig training- en speelschema binnenkort gepubliceerd.

De commissies hebben hun uiterste best gedaan aan zoveel mogelijk wensen te voldoen. Helaas lukt dat niet altijd, maar we hopen wel dat we jullie weer een mooi seizoen aan kunnen bieden met deze teams!

Heb je als (ouder van een) jeugdlid vragen of opmerkingen over de teams of teamindeling? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk de teamindeling voor Jeugd, Dames en Heren. (update 02 Juli 2020)

 

Belangrijke wijziging: thuiswedstrijden op donderdag
Bij dit alles is vooral van belang dat onze wedstrijdavond voor de senioren komend seizoen de donderdagavond zal worden in plaats van de maandagavond. Dit heeft te maken met het feit dat D1 en H1, aangevuld met meetrainende (jeugd)leden, twee keer per week gaan trainen. Het mooiste was dan maandag en woensdag trainen en vrijdag spelen geweest, dat lukt helaas niet bij het sportbedrijf, c.q. de beschikbaarheid van de Nieuwe Bankrashal.
Teams die voorheen op de donderdag trainden gaan dit nu op de maandag doen. Op de donderdagavond gaan alle seniorenteams de thuiswedstrijden spelen.
Voor de duidelijkheid: de jeugdteams spelen de thuiswedstrijden ook komend seizoen op zaterdag.

Zie hier een (concept) overzicht van het training- en speelrooster 2020/2021

Er is een nieuwe trainer-coach aangetrokken voor D1 en H1, Rob Meijer. We zijn erg blij met zijn komst. Rob is een ervaren enthousiaste trainer. Rob, welkom bij onze mooie club!

 


Toelichting Voorlopige teamindeling
Voor de teamsamenstelling is van belang dat wij -als altijd- hebben geprobeerd voldoende spelers per team in te zetten. Natuurlijk zijn we afhankelijk van blessures en dergelijke.
Bij de damesteams gaan we nu uit van drie teams. Het zijn wel drie kleinere teams. Het zou mooi zijn als we nog nieuwe spelers kunnen verwelkomen, zodat we drie goed bezette teams hebben. Dus bevraag je volleyballende omgeving!

Het voordeel is dat ze alle drie in dezelfde klasse spelen: uitwisselen van spelers is mogelijk (maximaal 3 van een ander team per wedstrijd). Het vraagt van alle dames wel bereidheid om bij elkaar in te vallen, zo behouden we drie teams en is er voor iedereen voldoende kans op speeltijd.

Voor de senioren gelden de gewone invalregels in een hoger team: maximaal 2 wedstrijden per maand, maximaal 10 per seizoen.

Jeugdleden (jonger dan 18 jaar op 1 oktober 2020) mogen onbeperkt bij de senioren invallen.
Het switchen van de trainingsavond betekent helaas dat H2 zijn al jaren trainende Norma Henry zal moeten missen. Zij trainde de afgelopen jaren ook vaak D2, tegelijk.
Wij blijven zoeken naar een trainer voor dit team en voor D2, maar jullie maken het ons een stuk makkelijker als iemand van jullie deze taak op zich wil nemen!
Als jullie vragen of onduidelijkheden hebben naar aanleiding van teamindeling en trainingsrooster dan kunnen jullie deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Ten laatste is de TC intussen uitgedund tot 2 man. Ieder die het leuk lijkt om zich mede voor de toekomst van ons AMVJ-Martinus bezig te houden met teams, trainingen, trainers, zalen etcetera is van harte welkom!

Fijne zomer en groeten,
Technische Commissie en Jeugdcommissie vv AMVJ-Martinus
18 juni 2020