Rob Meijer neemt afscheid van AMVJ-Martinus 

Rob Meijer neemt afscheid van AMVJ-Martinus 

Om persoonlijke redenen is Rob Meijer gedwongen om te stoppen met zijn activiteiten binnen de vereniging.

Hij neemt per direct afscheid en laat daarmee een groot gat achter bij AMVJ-Martinus. Zijn vertrek is een gemis voor de club. 

Rob startte een aantal jaar geleden als trainer voor AMVJ-Martinus, waar hij al eerder aan verbonden was geweest, toen het nog alleen Martinus was. Als trainer van de heren teams en dames 1, zorgde hij dat de prestaties verbeterden. Er kwam structuur in de trainingen en er werd meer aandacht besteed aan de techniek van het team en de individuele spelers.  

Naast zijn toewijding aan de teams, heeft hij zich ook jaren ingezet voor onder andere de technische commissie en het bestuur. Rob was een belangrijk persoon binnen de club waar veel mensen op konden rekenen. Hij was vaak kritisch genietend van het volleybal te vinden in de sporthal of achter een cola of koffie in de kantine, terwijl hij zorgde beschikbaar te zijn voor wie hem nodig had. De betrokkenheid in de sport en in de mensen, sierden hem. Zijn ambitie om AMVJ-Martinus naar een hoger niveau te trekken, werd helaas door zijn persoonlijke omstandigheden ingehaald. 

 

Op welke manier de taken van Rob precies overgenomen worden, is het bestuur nu hard mee bezig om invulling aan te geven. We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte. En als je vragen hebt, dan horen we dat graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

We bedanken Rob voor zijn inzet en toewijding. En wensen hem en zijn familie het allerbeste toe.