Teamindeling Senioren 2023-2024

Teamindeling Senioren 2023-2024

Hierbij de teamindeling voor het komende seizoen.

De technisch commissie heeft zijn uiterste best gedaan om iedereen een goede plaats te geven en realiseert zich meteen dat dat nog niet in alle gevallen gelukt is. Het probleem bij de indeling is dat de teams overvol zijn, maar dat we eigenlijk net wat spelers(sters) te kort komen om nog meer extra teams in te schrijven.

Ook komen we eigenlijk nog wat speelsters tekort voor Dames 5. Dus als je nog iemand weet die op derde klasse niveau wil gaan volleyballen laat haar contact opnemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We hebben dus de keuze gemaakt om de teams, daar waar mogelijk, soms uit 12 spelers(sters) te laten bestaan. Daarbij is duidelijk gekeken naar de samenstelling van het team. De teamindeling staat onder de menukeuze voor "Senioren" van deze website. Of ga naar de pagina van jouw team (als je dat weet 😉).

Wij hopen dat iedereen zich kan vinden in de keuzes en de uitdaging wil aangaan om nieuwe spelers(sters) de kans te geven om zich te ontplooien en zich thuis te laten voelen.

Mochten er nog fouten (namen bijvoorbeeld) in zitten, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groeten

Namens de Technische Commissie van AMVJ-Martinus
Sanne, Marije, Hans en Rob