"Voorlopige" teamindeling van de jeugdteams

"Voorlopige" teamindeling van de jeugdteams

Beste jeugdleden van AMVJ Martinus,

Het maken van de indeling van de teams van volgend seizoen was een grote uitdaging. We hebben ondertussen bijna 200 jeugdleden! Maar de puzzel is in principe gelegd.

Afgelopen week tijdens het eindtoernooi hebben we een eerste voorlopige indeling gepubliceerd. Na goed overleg met verschillende trainers hebben we daar nog een paar kleine aanpassingen in gedaan. De nieuwe voorlopige indeling kunnen jullie dan ook hier vinden.

Let op, ook deze indeling is nog voorlopig! Aanmelden voor nieuwe leden kan t/m 31 juli! Daarna maken we de indeling definitief..

Let verder goed op:

  • Als je niet bent ingedeeld in een team, en dat klopt niet: laat ons dat dat heel snel weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Als je toch nog op wilt zeggen (jammer!): laat ons dat dat heel snel weten (uiterlijk 30 juni!!!!) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Mocht je vragen hebben over de indeling: stel je vraag dan via dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder dan nog graag aandacht voor het volgende: van alle A en B jeugd wordt verwacht dat zij een scheidsrechters toets hebben gedaan. Aan het begin van het seizoen organiseren wij een training, daarna kun je zelf online, je spelregeltoets halen. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, communiceren we verder aan het begin van het seizoen.

Ook zijn we nog op zoek naar jeugd trainers voor de mini’s en C-jeugd. Als het je leuk lijkt om training te geven aan onze jongste jeugd, mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor het geven van training ontvang je een kleine vergoeding!

Met sportieve groet,

AMVJ Martinus Jeugdcommissie