Ook kampioen bij de Mini's!

Ook kampioen bij de Mini's!

Het laatste officiële CMV-toernooi

was op zaterdag 15-4-2023 in Ouderkerk met de traditionele uitreiking van vaantjes en bekers. Daar keken alle mini's erg naar uit. Na hun gespeelde wedstrijden wachtte de officiële uitreiking in de kantine en dat vonden de kinderen allemaal erg spannend. De vaantjes werden trots door alle teams in ontvangst genomen.

Eén team van ons, de Orka's, werd kampioen van de poule. Zij hebben de beker mee naar huis genomen! In een spannende strijd, hadden de Orka's net wat meer punten binnen de sets gescoord dan ons andere team in die poule, Dolfijnen, die een mooie tweede plaats verdienden. Beide teams sluiten hierbij hun mini-tijd in stijl af. Vanaf volgend seizoen zijn deze toppers te bewonderen bij de jeugd!

Zo een afsluiting van het CMV-seizoen is ook een mooi moment om de balans op te maken. Zo leuk om te zien, wat een verandering ze hebben doorgemaakt. En oh wat zijn we trots op onze mini's! Wat hebben ze dit afgelopen jaar veel plezier gehad en hoe leuk om te zien, dat hun volleybalspel ook zo verbeterd is. Het laatste toernooi is op 13 mei in Vinkeveen en dan sluiten we op 31 mei het seizoen feestelijk af, tijdens de laatste training.

Bekijk de foto's!