Early Christmas Party groot succes!

Early Christmas Party groot succes!

Wat was het weer een fantastische happening

zaterdag 22 oktober j.l. in The Beach! Eerst een sportief beachvolleybal toernooi waarbij vele enthousiaste deelnemers hun talent en kunsten konden vertonen. Natuurlijk is deelnemen belangrijker dan winnen, maar wat was de inzet groot en het fanatisme hoog. Vervolgens kon iedereen, al of niet na een verfrissende douche, een beetje bijkomen tijdens het borreluurtje met een heerlijk bittergarnituur.

Na fanatiek sporten is het goed om de inwendige mens te versterken. Dit was goed te merken tijdens de overheerlijke BBQ: vlees, vis, vega, salades en friet: het kon niet op. Of beter gezegd het kon wel op.... Daarna een uitgebreid Italiaanse ijs dessert en voor de liefhebbers (veel) slagroom, heerlijk.

Tijdens de pubquiz, uitstekend gepresenteerd door Renate en Paul, werden de aanwezigen getest op hun algemene kennis, kennis over muziek, volleybal en shotjes. Wat ging het er fanatiek aan toe en uiteindelijk was er een terechte groep dames en heren die gewonnen heeft (zie de foto's op deze website, Facebook en Instagram). Zij hadden blijkbaar het meeste verstand van de alcoholica.

Tenslotte werd er op onnavolgbare manier door velen hun dansmoves getoond op de dansvloer. En het bleef nog heel lang onrustig in Aalsmeer....

De feestcommissie bedankt allen die aanwezig waren en deel namen aan alle onderdelen van het event/feest. Wij verheugen ons nu al om het volgende feest te organiseren! En natuurlijk wensen wij jullie een gelukkig Kerstfeest!

De feestcommissie van AMVJ-Martinus