TRAINERS GEZOCHT!!!!!!!!!

Het seizoen 2021-2022 loopt ten einde

en het wordt langzaam tijd voor evaluatie en kijken naar het nieuwe seizoen. Voor sommige onderdelen van onze club is de evaluatie al ingezet en komen de antwoorden op onze enquête al binnen. Voor de evaluatie van de competitie spelende senioren, competitie spelende jeugd en de recreatie zal het formulier a.s. maandag verzonden worden en we hopen op een massale positieve respons.

Nu is al wel duidelijk dat we voor het volgend seizoen opnieuw trainers nodig hebben. Zowel voor de jeugd als senioren zijn we op zoek naar trainers. Wie meldt zich hiervoor aan? Afhankelijk van de ervaring zal een vergoeding beschikbaar zijn. Onder soepele voorwaarden kun je in overleg met de JC/TC op kosten van de club een opleiding volgen. Uiteraard zal er in de loop van het seizoen 3 maal een bijeenkomst worden georganiseerd waarbij de trainingen besproken zullen worden en waar ervaren trainers tips en trucks zullen delen om nog betere trainingen te kunnen geven.

Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast hartelijk bedankt voor het aanmelden.

Namens de Technische en Jeugdcommissie van AMVJ-Martinus