Vanaf zaterdag 6-11-2021 QR-controle

Vanaf zaterdag controleert AMVJ-Martinus je QR-code.

In lijn met wat de regering van ons verwacht, ziet AMVJ-Martinus zich genoodzaakt vanaf a.s. zaterdag 6 november een intensievere controle van het CoronaToegangsBewijs uit te voeren. Het betekent dat we vanaf dan bij de ingang van de Nieuwe Bankrashal van alle bezoekers die 18 jaar of ouder zijn (spelers, begeleiding, toeschouwers, chauffeurs) bij de ingang de QR-code in de Corona-app gaan scannen. Wanneer die groen is en de identificatie is uitgevoerd, mag de betreffende persoon naar binnen, anders niet. Ook een recente (24 uur) negatieve PCR-test wordt geaccepteerd om binnen te komen. Het heeft geen zin om naar de sporthal te komen als je niet aan deze voorwaarden kunt voldoen.

Wij staan achter deze maatregel omdat bij een verdere stijging van het aantal besmettingen de trainingen en de competitie weer opgeschort zouden kunnen worden. In het belang van onze leden willen wij dat vanzelfsprekend vermijden.

We rekenen daarom op jullie begrip voor deze actie. Kijk op de Corona-pagina van deze website hoe we dit uit gaan voeren.