CMV Mini volleybal in NBH op 13 november (update)

Op 13-11-2021 spelen onze Mini’s hun maandelijkse toernooi in de Nieuwe Bankrashal.

Update: zie ook artikel op Amstelveens Nieuws!

Het toernooi begint om 10.00 uur en is om ongeveer 14.30 uur afgelopen. Toeschouwers zijn welkom!

De mini’s van AMVJ-Martinus doen met 4 teams mee aan de CMV (Cool Moves Volleybal) competitie. Dit is een speciale vorm van volleybal met aangepaste spelregels, bijzonder geschikt voor jonge kinderen. Deze competitie wordt 1 maal per maand gespeeld onder auspiciën van de Nevobo bij verschillende verenigingen in de regio Haarlem.

Onze vereniging is op deze zaterdag verantwoordelijk voor de praktische organisatie van de dag. Dit houdt in dat we toernooileiding zijn, velden moeten organiseren en er ook voor moeten zorgen dat de wedstrijden gespeeld worden. Alles dus wat met een goed toernooi te maken heeft. We zijn al druk bezig om het toernooi op te zetten en de benodigde zaken op te tuigen.

Voor deze dag willen we de vereniging zo goed mogelijk presenteren. Dit kunnen we echter niet alleen. We zoeken nog mensen die ons willen helpen. Helpen met de toernooileiding, bardienst, scheidsrechter en coaches voor onze teams. Uit ervaring weten we dat dit een hectisch maar verschrikkelijk leuk toernooi is en dat de deelnemers heel veel plezier hebben aan het Cool Moves Volleybal.

Als je wilt helpen meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast hartelijk dank namens alle kids van CMV!

Rob, Tatiana, Masja, Roosmarijn, Margot en Juna