Voorlopige teamindeling 2021-2022 en Toelichting

De (voorlopige) teamindelingen en trainings- en speelrooster zijn bekend!

De Jeugdcommissie en de Technische Commissie hebben weer hun uiterste best gedaan om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen. Helaas lukt dat niet altijd, maar we hopen wel dat we jullie weer een mooi seizoen aan kunnen bieden met deze teams!

Bekijk de teamindeling voor Jeugd en Senioren (stand per 20-8-2021).

 

Toelichting Voorlopige teamindeling Jeugd

Hierbij de VOORLOPIGE teamindeling voor het komende seizoen. Helaas kunnen we een definitieve indeling nog niet geven. Corona heeft voor vele opzeggingen gezorgd en er bestaat nog onzekerheid van nieuwe leden. Daarom kunnen we de definitieve indeling pas na de eerste twee trainingen aan jullie doorgeven.

De JC zal de eerste twee trainingen gebruiken om in samenspraak met de trainers te kijken welke aanpassingen er nog moeten plaatsvinden. Daarna zal er een definitieve versie van de teamindeling bekend worden gemaakt. Omdat de JC toch wil dat er voor de eerste trainingen enige duidelijkheid is, publiceren we deze versie nu.

Heb je als (ouder van een) jeugdlid vragen of opmerkingen over de teams of teamindeling? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Toelichting trainingstijden en teamindeling Senioren

De vroege trainingstijden zijn gekozen om de trainers de gelegenheid te geven aansluitend ook zelf te trainen en tevens doordat de jeugdafdeling van onze club steeds groter wordt.

Daarnaast hebben we een wijziging doorgevoerd in de teamnummering van de Senioren Heren. Dit i.v.m. de beschikbaarheid van een coach.

Als jullie vragen of onduidelijkheden hebben naar aanleiding van teamindeling en trainingsrooster dan kunnen jullie deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voorlopige trainings- en speelrooster 2021-2022

Zie hier het overzicht van het trainings- en speelrooster 2021/2022


Technische Commissie en Jeugdcommissie vv AMVJ-Martinus
20 augustus 2021