Ongelofelijk leuk beachtoernooi met de club

Hebben jullie het volleybal, je volleybalvrienden en-vriendinnen het afgelopen jaar ook zo gemist? Wij van de feest- en activiteitencommissie wel!

Wij nodigen jullie allen uit op zaterdag 28 augustus a.s. voor een fantastisch evenement in The Beach te Aalsmeer. Na de registratie vanaf 13.30 uur, volgen sportactiviteiten tot half vijf. Daarna is er een borrel en heerlijke BBQ. Om 19.30 uur beginnen we dan met het feest dat doorgaat tot middernacht.

Jullie mogen allemaal één introducé meenemen, vrienden of familie. Ze hoeven niet per sé te kunnen volleyballen, maar het zou wel leuk zijn als ze dat wel kunnen. Ook niet-leden die graag bij AMVJ-Martinus willen volleyballen zijn van harte welkom.

Het beachen, de borrelhapjes, het eten, feest en drie consumpties zijn gratis.

Geef jezelf en je introducé zo snel mogelijk op, want vol is vol. Vraag een inschrijfformulier aan bij Albert Willems, vul het in en retourneer het z.s.m.

Indien je je hebt opgegeven mag je tot 14 augustus gratis afzeggen. Daarna vragen we 15 Euro om de gemaakte kosten te dekken.

De feest- en activiteitencommissie van de vereniging wil graag dat we het nieuwe seizoen spetterend beginnen en dat we elkaar binnen de vereniging ook beter en op een leuke manier leren kennen. Wij vinden dan ook dat niemand mag ontbreken. Dus tot zaterdag 28 augustus in The Beach te Aalsmeer. Wij hebben er zin!

Tip 1: oefen je dans- en zangkunsten: je zult ze nodig hebben!

Tip 2: Kijk ook op Facebook of op Instagram